Handel Online

 

Vi har fått en del frågor på hur vi kan ligga så stabilt på första plats på begreppet "Handel Online" och självfallet finns det många svar på frågan. Men vi har inte bara fått frågor utan även blivit erbjudna att fylla upp sidorna med skräpannonser för ett skamligt lågt pris, för mail strömmar det in när man ligger i topp på ett begrepp som andra också vill ligga i topp på. Det faktumet behöver man inte alls tveka på.

 Egen Hemsida

Handel Online & 1:a tack vare en bra hemsida

Svaret på frågan om att hamna i topp på google ligger till stor del hos portalen vi är verksamma på som gjort sig känd främst för sina höga placeringar och bra resultat hos Google och andra sökmotorer. Portalen är från scratch byggd av en exert på just SEO sökmotoroptimering Jim Westergren som inte har sparat på något för att den som är beredd att jobba för det också ska kunna nå toppen.

 Hemsida SEO att synas

Handel Online är nog toppen av det område där SEO Sökmotoroptimering har visat sig vara som viktigast, för i en marknad där många konkurrerar hårt om att sälja mer eller mindre samma produkter är det synligheten som gäller, de flesta sökningar stannar vid de första resultatet och bara en bråkdel går vidare till resultat efter de 10 första. Så att ta just förstaplatsen är guld värt för de flesta som idkar handel online.

 

SEO Sökmotoroptimering i all ära men till sist handlar det dock om att kunna erbjuda något bra för sina läsare och det är i det värdet en varaktig placering också kan komma. SEO för en E-Handel som inte är konkurens duglig kommer kanske snabbt upp i resultaten och synlighet men lika så snabbt ned.

 

Många mail har det blivit med erbjudanden av tveksam karrraktär och lågt värde, av den ena eller andra som av en ren händelse hittade in på sidorna om Handel Online eller E-handel som man säger och detta sammanhänger mycklet väl med att sidorna gick upp på första platsen på begreppet. Om sådana erbjudande brukar fungera eller inte är något vi har undrat en del över, men ingen som kommer med erbjudandena om att bära deras reklam verkar vara så pigga på att ha vår reklam på sig och skulle aldrig komma på tanken att göra det för en sådan liten peng, trotts att de är lägre rankade på begreppet de söker sig till med handel online, så visst finns det en hel del vinnare i E-handeln och bloggarna får mer och mer av kakan, men någon större del behöver det inte alltid vara.

Att en hemsida kan vara till hjälp för andra är nog den enklaste sanningen av dem alla bortom all så kallad SEO och profilering av segmenten eller allt vad det kan kallas, för det är exakt vad handel online bygger på.

 

7 mar 2018